Re: Excel Help
you can just subtract dates in the format that you have to get a day count.
e.g 23/02/2016-11/12/2015 = 74
or more appropriatly
23/02/2016 - 04/09/2007 = 3094 (days)
3094 days / 365 = 8.47 years
95623 - 10168 = 85455
85455 miles / 8.47 years = 10081.15 miles per year average
I didn’t fight my way to the top of the food chain to be a vegetarian…
Im sick of people saying 'dont waste paper'. If trees wanted to live, they'd all carry guns.
"The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; The inherent vice of socialism is the equal sharing of miseries."