Go Back   Computer Forums > Web Design | Website Development > Web Programming
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-30-2007, 03:28 PM   #1
In Runtime
liquidmonkey's Avatar
Join Date: Sep 2004
Posts: 183
Question yahoo site builder

yahoo site builder
have been using this tool for about 7 months now and it has started acting weird the last few weeks.
when i goto publish some pages, it begins to use nearly 99% of resources, slowing everything down for about 10 minutes.
sometimes i need to reboot but most times it just says it cannot publish that certain page.
my site is -- www.livelifexplore.com -- and is not very complicate, mostly simple stuff - text, links, a few videos and pictures -

has anyone else noticed this with YSB?
also, is there any suggestions for these YSB pages, i mean, should never be longer than 2000, only so many pictures per page,

don't put a picture over top of a text box, leave links to one per text box and any other little tips you might have?

last one, anyone ever update their YSB website from a laptop while travelling? how did it work for you? what did you do?
win7 Ultimate 64bit /// 2 x 24" LG Monitors /// Intel Core i7 920 with Xigmatek HDT-S1283 /// ASUS P6T WS PRO /// 12gigs of OCZ Gold XTC Triple Channel 6x2gig DDR3 1333MHz PC12800 /// XFX Nvidia GTX 260 core 216 /// Corsair TX750W /// Cooler Master 690 /// HDD Total = FIVE TB
liquidmonkey is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0