Go Back   Computer Forums > Web Design | Website Development > Web Design and Development | Site Reviews
Join Computer forums Today

Closed Thread
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-05-2004, 09:37 PM   #1
Baseband Member
m0gul's Avatar
Join Date: Sep 2004
Posts: 35
Send a message via AIM to m0gul
Default Got my webpage up and working!

This is in the web design section, i really dont see how this is spamming.. Anyways, check out my webpage: http://compbuilder.freewebpage.org

p.s. i think there is a chance that there could be 2 of this same post on this forum because one got moved. If so I'm very sorry.

m0gul is offline  
Old 10-06-2004, 09:32 AM   #2
Fully Optimized
Dynamix's Avatar
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,463
Default Re: Got my webpage up and working!

If i see this post again i am gonna report it.

Dynamix is offline  
Old 10-06-2004, 10:52 AM   #3
Golden Master
135791's Avatar
Join Date: May 2004
Location: No
Posts: 5,427
Send a message via MSN to 135791
Default Re: Got my webpage up and working!

your spamming the spamming sections
135791 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0