Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-06-2012, 10:46 AM   #1
Daemon Poster
 
arsenalbates's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 615
Send a message via MSN to arsenalbates
Exclamation Wireless not starting instantly

I have a fujitsu laptop model 1718 and i recently formatted it as it had a corruption.

I have installed the new drivers and software from their website.

One of the software packages enables the quick launch buttons and automatically switches on the wireless when it loads.

I don't mind this however it takes a while for the program to initiate the wireless power (abour 30 seconds to 1 min).

When wanting a quick start this is what holds me back.

There are very minimal start-up programs running and all have loaded before the wireless finally switches on.

I used start-up delayer to make sure that the quick launch program runs before the other programs on start up and still it does not power on very fast. (In fact the delayed programs start up before the wireless switches on!)


Is there any way of making windows power on my wireless at boot rather than the software do it ?
__________________

arsenalbates is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2012, 05:47 PM   #2
Fully Optimized
 
joedaman633's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: England, Birmingham
Posts: 1,812
Default Re: Wireless not starting instantly

Try uninstalling the software.
__________________

__________________
Athlon II x4 645 || 1TB 7200rpm HDD || EVGA GTX 650Ti OC || 8GB DDR3 RAM || Windows 7 Home x64

i5 4210M || 500GB Samsung EVO 850 SSD || GeForce 825M || 16GB DDR3 RAM || Windows 10 x64
joedaman633 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2012, 06:01 PM   #3
Daemon Poster
 
arsenalbates's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 615
Send a message via MSN to arsenalbates
Exclamation Re: Wireless not starting instantly

No I have tried that, just wont turn on at all then and the quick launch buttons wont work

I suppose its just one of those things. Possibly like it before but now it just seems slow as its a nice fresh install.
arsenalbates is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0