Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-01-2007, 02:58 PM   #11
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 23
Default Re: Windows wouldnt start up

I just unpluged the dvd-rom and tried it in safe mode, it turned on. So i just had sata hdd and cd-rom on, instead of those 2 with dvd-rom. But then i start to start it up on normal mode, the process bar start going one round, but got stuck afterwards. Then i unpluged all my drives except the sata, and it turned on...wtf??? so i need a bigger psu???
__________________

PopcornKiller is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 03:51 PM   #12
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Windows wouldnt start up

Yep, definately sounds like you need a bigger PSU, because when you have removed a few devices it has booted up.
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2007, 03:59 PM   #13
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 23
Default Re: Windows wouldnt start up

it booted up fine till it reached the windows logo with progress bar, thats where it stops. After unpluging everthing but the sata, it worked. I guess i got to spend more money Gona get new PSU by tonight, hopefully it works. 550 Antec PSU.
PopcornKiller is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2007, 02:31 AM   #14
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 23
Default Re: Windows wouldnt start up

I just got 650W Antec PSU, and it still does the same How much do i need for just cpu, mobo, gpu, cd burner, and 2 fans???
PopcornKiller is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2007, 03:22 AM   #15
Fully Optimized
 
blackjack's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,945
Send a message via MSN to blackjack
Default Re: Windows wouldnt start up

When you installed the new CPU did you apply thermal paste? I'm just wondering if its overheating.
__________________
Compaq Presario CQ5305K-m Intel® Pentium® Dual Core E5300 (2.6 GHz), Windows® 7 Home Premium 64 bit, 2048 MB , Hard drive: 320 Gb, with 18.5 Widescreen
SPURS TILL I DIE (DIAMONDS ARE FOREVER SO ARE SPURS)
TO DARE IS TO DO
blackjack is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2007, 03:28 AM   #16
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 23
Default Re: Windows wouldnt start up

nope, the cpu was new and it came with heatsink that had the thermal on it, and the tempature for cpu is around 38-40C. I can get into windows with sata hdd and floppy drive ONLY. If i connect any other thing, like cd-rom, cd buner, dvd rom, it doesnt go pass the windows logo.
PopcornKiller is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2007, 03:49 AM   #17
Fully Optimized
 
blackjack's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,945
Send a message via MSN to blackjack
Default Re: Windows wouldnt start up

Is the CD ROM and DVD ROM connected to the same IDE or separate?
__________________
Compaq Presario CQ5305K-m Intel® Pentium® Dual Core E5300 (2.6 GHz), Windows® 7 Home Premium 64 bit, 2048 MB , Hard drive: 320 Gb, with 18.5 Widescreen
SPURS TILL I DIE (DIAMONDS ARE FOREVER SO ARE SPURS)
TO DARE IS TO DO
blackjack is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2007, 09:42 AM   #18
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 23
Default Re: Windows wouldnt start up

same
PopcornKiller is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2007, 09:44 AM   #19
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 23
Default Re: Windows wouldnt start up

the cd-rom works fine, i can format the hdd and install windows over and over, but then it actually goes into windows, it get stuck right on the windows logo screen.
PopcornKiller is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2007, 12:07 PM   #20
Fully Optimized
 
MooseMan's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United States
Posts: 2,627
Send a message via AIM to MooseMan
Default Re: Windows wouldnt start up

I would try using a different CD-rom drive and see if it still does the same thing.
__________________

__________________
.::The top folder on the CF F@H team::.
http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/...&teamnum=42655
MooseMan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0