Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-04-2009, 09:21 PM   #1
Baseband Member
tharpdevenport's Avatar
Join Date: Aug 2008
Posts: 43
Default Windows Movie Maker -- no audio

I tried Googling, but none of the threads I found quite addressed or solved my problem.

I am using Windows Movie Maker (on Windows Vista) and I can hear no audio in the preview, or when I make the movie. It's worked every single other time I used it these passed few weeks, but stopped working today.

No no programs have been installe,d no new software has been introduced, and I have changed no settings in Windows Movie Maker.

I have, however, changed the audio hertz and sampling rate in a music making program called FL Studio, and recorded the music from it using Audacity (which I also changed the audio settings in).

The music file type I am using is the same one I used every other time I used WMM: wav

What's going on?

EDIT: wav files created before the audio changes still play in WMM.
Wadsworth: "Sorry, I meant 'no' meaning 'yes'."
tharpdevenport is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0