Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-13-2005, 07:59 PM   #1
Beta Member
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Default Windows ME explorer problem

I'm having this problem on my laptop with Windows ME. Whenever I start it up, a dialog box comes up saying that explorer has caused a problem in <unknown>. Everything I click ignore or exit the box, it pops up again. It also affects other start up items bringing up more error messages in the other programs. So I have a feeling there is something wrong with the startup, but I'm not exactly sure how to fix it. Any suggestions?

rameneat3r is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2005, 06:07 PM   #2
Fully Optimized
Join Date: May 2005
Posts: 1,855

Go here and get Trev's Tweaks for Win ME, print it out so that you can work your way through it. This is the best tweak guide for Win ME... http://www.burzurq.com/forum/trevtweak.html

On the same website here's another useful tool delindex.bat for Win ME. http://www.burzurq.com/forum/delindex.html

I used both of these when I had the misfortune to use Win ME...

Wombats do it in the dark.
Wombät is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2005, 10:25 AM   #3
neochivers's Avatar
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,533
Default Re: Windows ME explorer problem

repair install? or safe mode?
neochivers is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0