Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-01-2006, 01:15 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 37
Send a message via AIM to Gcreeper314
Unhappy Windows Explore Error. Please help

Hey guys i was messing around with my g/f's computer yesterday and i messed it up and dont know how. The only thing i did was get ophcrack and install IE7. When i was done installing IE7 i restarted and when the comp. loaded back up a Windows Explore error came out and the comp. wont do nothing from there. All u see is the background but the desktop doesn't load nor the start and taskbar. Guys i feel really bad i messed up her computer and i really need some help to try and fix it. Any help is greatly appreciated.
__________________

Gcreeper314 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2006, 01:21 PM   #2
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Windows Explore Error. Please help

Can ya boot into safe mode
__________________

muz is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2006, 01:32 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 37
Send a message via AIM to Gcreeper314
Default Re: Windows Explore Error. Please help

Quote:
Originally Posted by muz379
Can ya boot into safe mode
I think i will be able to get into safe mode but i dont know if it will load up and show me the desktop/taskbar. That was one thing i was thinking of. But im going to try when i get to her house later on today. If i can get into safe mode what will i do from there? Should i try to do a system restore?


UPDATE: When i tryed booting it into safe mode it will go but the keyboard wont work.
Gcreeper314 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2006, 04:55 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 37
Send a message via AIM to Gcreeper314
Default Re: Windows Explore Error. Please help

I FIXED IT!!!!!!!!!!!!!!

What i did was go to taskmanager; run; open msconfig and i did a system restore. That fixed the problem. Thank god.

Thanks for the help.
Gcreeper314 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0