Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-09-2006, 12:02 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Question win 64 install issue

im currently trying to install win xp 64bit onto a 64 bit msi baord with a amd 64 3500, while installing windows random files cannot be installed, ive tried several times and each time its a different error, any suggestions on to what may be causing this?

its a brand new scratch free legit version, i beleive the problem ahs something to do with the mobo, processor, or mem since it did this while trying to install win xp pro also
__________________

talon555 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2006, 01:47 AM   #2
Daemon Poster
 
pctechmike's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 836
Send a message via AIM to pctechmike Send a message via MSN to pctechmike
Default Re: win 64 install issue

Memory, DVD/CD ROM, IDE (or SATA), or disc. You said that the disc is brand new, with no scratches. I would try putting another DVD/CD ROM drive in, and see if that solves the issue. If it does, you know you have a bad DVD/CD ROM drive. If not, could be bad memory, or bad cable. Hope that helps.
__________________

__________________
Pctechmike
www.adequateitsolutions.com
Please Add To My Rep If I Helped You
pctechmike is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2006, 02:03 AM   #3
Beta Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Default Re: win 64 install issue

yeah, i tried at least 3 cd drives and 2 dvd drives. none of them work. as for the cables, their brand new also. as for ide/sata, im running all ide drives. it just might be the memory. thanks for the tip pctechmike. ill see if replacing it helps.
talon555 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2006, 02:10 AM   #4
Beta Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Default Re: win 64 install issue

if anybody knows something about compatibility issues with the new 64's, it'd probably be a good idea to let you know what im running.

AMD 64 3500+
1 gig(2x 512meg) kingston ddr 400 ram
MSI K8N Neo4 motherboard
ATI Radeon x700 pro vid card
Creative sound blaster audigy gamer sound card
80 gig maxtor hard drive (and a 250 gig if i ever get this problematic machine running)
talon555 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0