Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-25-2016, 10:29 AM   #1
Baseband Member
Keynan's Avatar
Join Date: Nov 2009
Location: USA
Posts: 27
Send a message via MSN to Keynan
Default Weird VMware vSphere Client 5.5 problem

Hi all,

I have vsphere client 5.5 installed and it has been working just fine ever since I first installed it (at least 1 year ago). But for an unknown reason, today when I boot up my work laptop and load the application it display with barcodes on the main login screen and I am unable to login and choose an IP or anything. Here is what it looks like:

I can't seem to get any help from vmware themselves so I thought maybe someone would have any ideas here.

EDIT: I have tried re-installing, rebooting, trying different versions, etc. None of those worked.

Education: B.Sc IT
Certifications: CCNA:S, CCNA:R&S, CCENT, Linux+, LPIC-1, CLA, A+, Net+, Sec+, Project+, CIW:WF, CIW:WDS, CIW:JS, CIW:v5DBS
Keynan is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0