Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-15-2011, 06:43 PM   #1
Beta Member
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Default Vista Stereo Mix trouble (and also Winamp broadcasting input)

I don't know many details, it just isn't working. I tried in a few applications already and Audacity said there was an error opening the device. And that's pretty weird because a few weeks ago it worked perfectly and I haven't changed anything. Also, I haven't modified anything inside Stereo Mix driver.

I had a similar problem once before, after my computer was on "hibernate", and all it required was a reboot. But now even that doesn't work.
I also tried with earphones and laptop speakers but still it didn't work.

I use Stereo Mix sometimes and soon I might be needing it.

Also, when broadcasting music online with Winamp, using "Winamp" as input device, all I get is a white noise. I tried stereo mix and then realised the problem.

Please help me! Thank you!

OK, my Stereo Mix just started working. I don't know why there's always trouble with it, I hate Stereo Mix >.>
cruelcore1 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0