Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-27-2008, 08:09 AM   #1
In Runtime
 
Dot Cong's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 281
Default Vista issue

I started installing Vista from an iso last night, it got to the second stage of "Setting up your computer" and the power blinked. Now I get some message about having to restart my computer and restart installation. Is my only option going to be to reinstall XP then install Vista? I still have the iso on another HDD. Thanks.
__________________

__________________
Laptop: Apple MacBook | Intel Core 2 Duo 2.0GHz | 1GB RAM | 80GB HDD | 6x Double-Layer SuperDrive | Intel GMA 950 graphics with 64MB DDR2 SDRAM shared

Desktop: ASRock 4Core-Dual VSTA | E7200 | Radeon HD 2600 Pro | 80GB HDD | 2GB(2x 1GB) DDR2 Kingston ValueRam
Dot Cong is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2008, 12:46 PM   #2
In Runtime
 
lhamil64's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 398
Default Re: Vista issue

May I ask, why are you using an ISO file? Usually ISO files indicate that you are trying to install an illegal/pirated copy of Vista.
__________________

__________________
--Lee
Website/Blog: http://lhamil64.wordpress.com
lhamil64 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2008, 12:50 PM   #3
In Runtime
 
Dot Cong's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 281
Default Re: Vista issue

Because I ripped it from a friend. I was going to give it a trial run before I decided if I really wanted to pay all that money for it.
__________________
Laptop: Apple MacBook | Intel Core 2 Duo 2.0GHz | 1GB RAM | 80GB HDD | 6x Double-Layer SuperDrive | Intel GMA 950 graphics with 64MB DDR2 SDRAM shared

Desktop: ASRock 4Core-Dual VSTA | E7200 | Radeon HD 2600 Pro | 80GB HDD | 2GB(2x 1GB) DDR2 Kingston ValueRam
Dot Cong is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2008, 01:16 PM   #4
Daemon Poster
 
xtremezx2's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 915
Default Re: Vista issue

upgrade or full install? if it's a full install just format it again and start over.
xtremezx2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0