Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-28-2010, 07:10 AM   #1
Baseband Member
Join Date: Nov 2008
Posts: 32
Default Startup

My Iqon GUS01 desktop was having problems operating in Windows as it kept giving various errors on different software. I decided to reinstall windows vista home premium as this was the os I got with the system. Due to never having the os disc itself I used a friends and it installed fine but now when I turn the desktop on it doesnt load to windows and just restarts and goes in that cycle.

Any ideas.

emmett8324 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2010, 11:49 AM   #2
Daemon Poster
Join Date: Oct 2006
Posts: 684
Default Re: Startup

try booting in safe mode(f8 after bios screen but before loading screen), using someone elses cd might be a bad idea unless they have the exact same computer cuase otherwise it will probably install the drivers for your friends pc also
AMD 64 x2 5600+|Asus m3a|4GB RAM|Nvidia Geforce 9500 gt|320 GB Seagate Hard Drive
ringtemek is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0