Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-23-2010, 06:43 PM   #1
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Spyware trouble...

My mate has just told me on MSN that she has a pop up that keeps coming up, talking about a potential Trojan.
I said to her that it was probably spyware, and to download Spybot: Search & Destroy, and its found 60 items.

Shes apparently the admin of the computer, with only one account, yet when she tries to wipe the problems; it says she doesn't have full access, and doesn't allow it. Yet, it allowed her to install the program?

I asked her to check in User Accounts, and she is set to admin.

What could that mean?
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 07:24 PM   #2
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: Spyware trouble...

The malware is blocking it most likely.

Boot into safe mode and run it and malwarebytes.

Be sure to check the administrator tab, not the normal user account.

I had to do this on my brother's computer except it found more like 400 infections.
__________________

foothead is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 07:43 PM   #3
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Spyware trouble...

Thanks Foothead
Shes gone into Safe Mode as far as I know, but hasn't reappeared yet on the other side, so either its still going/shes given up and gone to bed/her computer isn't working anymore... haha
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 07:48 PM   #4
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: Spyware trouble...

haha.

Is she running malwarebytes too? It usually catches more than spybot.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 08:01 PM   #5
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Spyware trouble...

I got that after she had already gone into Safe Mode.
I'm betting shes gone to bed to be honest

EDIT:

It worked
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0