Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-06-2010, 03:17 PM   #1
Baseband Member
Join Date: Dec 2008
Posts: 41
Default Speedtest ping issues

For some reason two different computers on the same ISP/router are getting very different results on speedtest.

Computer A is a desktop

Firewall is comodo, Anti-virus is nod32, same results with them on or off. Browser is Firefox or IE.

A ping to google.com looks like this

Microsoft Windows [Version 6.0.6002]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Jeremy>ping google.com

Pinging google.com [] with 32 bytes of data:
Reply from bytes=32 time=80ms TTL=51
Reply from bytes=32 time=85ms TTL=51
Reply from bytes=32 time=80ms TTL=51
Reply from bytes=32 time=80ms TTL=51

Ping statistics for
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 80ms, Maximum = 85ms, Average = 81ms

Computer B is a laptop

This uses Symantec for firewall/anti-virus, also using Firefox

Ping to google looks the same.

Any help with this is much appreciated thanks a lot.
Dragonsmight is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 09:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0