Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-31-2005, 05:34 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 7
Default SP2 problems

So I decided to install sp2 for 360 reasons. After installing I reboot, and when I get to the login screen it reboots. Somestimes its around 3 seconds sometimes around 10. I am able to go into safemode and use system restore which I have done twice now for sp2. I have:
Asus a8v motherboard,
AMD 64 3000,
Msi 6600gt
kingston 256 x2,
corsair 256 x2.
__________________

wpccrazy is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2005, 05:51 PM   #2
Daemon Poster
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 825
Default Re: SP2 problems

In safe mode, go to control panel and uninstall SP2 using Add/Remove Programs.
__________________

CrossCech is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2005, 06:58 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 7
Default Re: SP2 problems

Oh I guess I didn't phrase that right. I have already done that but do you have a suggestion to get it to work.
wpccrazy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0