Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-24-2011, 03:11 PM   #1
Baseband Member
Join Date: May 2009
Posts: 64
Default Sound gone

Hi everyone and I hope you can be of help to me I originally posted this on the hardware forum as that is what I thought it was, but have since found out differently during my messing about trying to cure it I used system restore and got my sound back, but since then I have had to format my HDD'S and reload windows 7 64 bit and obviously all the updates that go with it and no longer have a restore point to go back to I am running IE9 which may or may not have something to do with it my computer is a Dell XPS 720 with a Q6600 CPU, Nvidia 8800 GTX GPU, and 8 gig of ram, and built in sound no card. I look forward to hearing from you many thanks Chris

chrisf-1 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2011, 08:03 PM   #2
Daemon Poster
Join Date: Oct 2010
Posts: 624
Default Re: Sound gone

If you have a motherboard install disk, your sound drivers should be in there.

Asus M4A88T-M/USB3<>PhenomII X4 965e<>Asus ENGTX460
Seagate 320GB/1TB<>Win7 Ulti 64Bit<>Antec900
SyncMaster 2220WM<>HyperX 16gb<>Cooler Master 600W
detox is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2011, 10:52 PM   #3
Baseband Member
Join Date: May 2009
Posts: 64
Default Re: Sound gone

Hi again everyone I have just woken early and thought I would give the computer a look re this problem and the sound is back but I know after about 30 Min's use it will disappear again Detox suggested the motherboard disc which I don't have any other suggestions out there getting desperate now thanks Chris
chrisf-1 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2011, 11:22 PM   #4
Site Team
celegorm's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,674
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: Sound gone

if you don't have the disk, you can go Dell's website to get the drivers for your system. Usually the site has newer drivers than the disk anyways.
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2011, 12:41 AM   #5
In Runtime
atomichybrid's Avatar
Join Date: Apr 2007
Posts: 174
Default Re: Sound gone

there should be a service tag on your dell tower and all you got to do is type it in and it will get the right drivers for your pc.
atomichybrid is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0