Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-28-2010, 06:43 PM   #1
Beta Member
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Question Slow Computer

My computer has recently become slow on my current network that i have been using for several years. for AV software i had been using AVG free version. convinced that there was better, i tried Malwarebytes and it had found and fixed/deleted all threats.
but still it was still slow.i then cleaned up the registry.again,fixed all errors. of course, still slow. i don't think it's a virus because most take up all kinds of system resources but my problem is only on the internet. i tested my Bandwith and came up with only 80killibits/second.i am paying for 5 megabits/second. there is no problem on my other machine. Im really not sure what to do.

Win7 64 Bit
AMD Athlon 2 Dual 240 Processor
ATI Radeon HD 4200
NETGeAR WG111v3 Wireless-G USB Adapter

endwar589 is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2010, 06:40 AM   #2
Beta Member
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Default Re: Slow Computer

Hi the antivirus you used could have deleted something important; you could insert the Windows OS CD and click on repair option. See if this solves the problem.
RickJhon is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0