Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-01-2011, 03:12 PM   #1
Daemon Poster
GibsonSGKing's Avatar
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,384
Default Slow animations in Win7?

Ok, as you can see in my sig, I don't have a shy computer. It pretty much tears through anything I toss at it, so I'm really quite confused with this. Once every blue moon, when I start up my computer, Win7 boots and all of the animations are around 4x slower than usual. It's incredibly annoying. Everything else is fine, I don't see any processes using an abnormal amount of memory or processor, yet every single animation runs incredibly slow. A reboot fixes this problem. I've tried clean installs, everything. I also have a friend with a similar set up, with the exact same problem. I can not figure it out. Help?
C2Q Q9400 @ 3.2GHZ | Zalman 9900 LED HeatSink | Asus P5E3 Pro Motherboard | CM Storm Scout case | 1TB Caviar Black HDD | GTX760 4GB | 23" Acer [1920x1080] & 21.6" Asus [1920x1080] monitors
GibsonSGKing is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0