Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-01-2006, 10:14 PM   #1
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Slight problem.

Ok so i downloaded windos vista visual transformation for windows xp and now with a pass word i cant log in.neither can my dad. we click on are account image as usual and it says "password" and then i try to type. But it won't let me type anything i hit random key and they don't apper there. but if i log in to my sisters account and type i can. obviosly me and my dad got are passwords off but we want them on again asap.Any help is appreciated thx in advanced.
damn windos
__________________

mongoman is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2006, 10:20 PM   #2
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Slight problem.

Uninstall Transformation pack.
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2006, 12:24 PM   #3
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Slight problem.

and then...
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2006, 12:33 PM   #4
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,312
Default Re: Slight problem.

<Moved To Operating Systems>
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2006, 01:47 PM   #5
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Slight problem.

if you uninstall the pack it should be back to normal. as long as you didnt press yes if the system files change box came up whilst installing the pack
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2006, 06:41 PM   #6
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Slight problem.

well we changed to normal it's fine now but has any problem ever happend like this???if so how can i fix it?
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2006, 11:07 AM   #7
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Slight problem.

It depends on how the OS is set I guess...
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0