Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-28-2007, 12:55 AM   #1
In Runtime
 
PuNkY's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 456
Send a message via AIM to PuNkY
Default re-installing xp pro

just for the hell of it. i might sound really nerdy but i like re-installing windows every now and then. every time i re-install windows i ALWAYS get some different error. my recent one i got was 2 hardware errors.

so my 1st question is should i take out my Linksys WMP54G v4.1 PCI card out before i pop in my xp cd, and put it back in when everything is all setup?

and my 2nd and final question is, should i disable the floppy drive in hdevice manager? i get an error while shutting down saying that drive Afloppy drive) is busy or open. the funny thing is, i do not have a floppy drive and NEVER did. so i have no clue what to do.
__________________

__________________
Custom) Core2Quad 2.4GHz, 2GB DDR2800 RAM, Dual 256MB GeForce 8600 in SLI, 320GB SATA HDD
PuNkY is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2007, 03:37 AM   #2
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: re-installing xp pro

Are you getting errors from the linksys during installation? If you are then it wont hurt to remove it till after the install.

Disable the floppy drive in the BIOS
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2007, 06:45 AM   #3
In Runtime
 
PuNkY's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 456
Send a message via AIM to PuNkY
Default Re: re-installing xp pro

Quote:
Originally Posted by Raffaz
Are you getting errors from the linksys during installation? If you are then it wont hurt to remove it till after the install.

Disable the floppy drive in the BIOS
well its not really an error. it just doesnt show that i have anything connected in the PCI slot i have it in. but after i install everything from the linksys disk (i hate the program they have) it finally shows up.

thx for the help with the floppy drive. i worked! lol
__________________
Custom) Core2Quad 2.4GHz, 2GB DDR2800 RAM, Dual 256MB GeForce 8600 in SLI, 320GB SATA HDD
PuNkY is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0