Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-23-2009, 06:33 PM   #1
Beta Member
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Default Problems With Loopy Vista?

My housemate has a packard bell laptop running Windows Vista, updates were applied over the weekend and now we have two problems:

When you login past the username and password screen the screen goes into loop like it is appearing to be installing updates but it just goes to a loop for ages and doesnt so anything.

Also when you log into safe mode, a message comes up all the time saying Windows Exploerer has stopped working. I can get it to last for a few mins before it comes back.

I have tried restore point to a week ago, last known good config, in safe mood ran cc cleaner.

All I need to do before I format the laptop is to copy the pictures folder but when I do this through commaand prompt using Xcopy the pictures appear to copy but they arent on the externall hard disk drive!

abolsabel is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 09:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0