Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-22-2014, 01:12 AM   #1
In Runtime
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 446
Send a message via MSN to Comp_Pro
Default PC won't boot after installing Hyper-V

Hi all

I have a machine here running Win 8.1 Pro. I attempted to install Hyper-V and upon rebooting my machine, it just stays at the loading screen for Win 8.1

My CPU (i7) does support Hyper-V as it has Intel VT-x and I have enabled Intel Virtualization Technology in the BIOS, so there shouldn't be any issues.

Nethertheless, my machine still won't boot into Windows after enabling the Hyper-V feature.

Any help is appreciated.
__________________

__________________
Intel i7 4770k 3.50ghz, 32gb Corsair Vengeance RAM (8x4 kit), 2 x 2TB WD Black HHD, nVidia 770GTX 4gb OC, Asus Z87-A Motherboard, running Windows 7 64 bit.
Comp_Pro is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2014, 09:18 PM   #2
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: PC won't boot after installing Hyper-V

If it's stuck at the loading screen, sometimes taking out the CMOS battery can solve that problem. when you take it out leave it out for 30 seconds and then put it back in. Also make sure the power cord is not plugged in.

Hope that helps...
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0