Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-31-2011, 02:54 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
Default Odd problems.

I've been experiencing the following for the past day:
-Black box flashes on startup and then disappears.
-Dell Inspiron blue loading bar loads slower when starting windows (On a restart, the speed returns to normal).
-USB mouse intermittently stops working (I think it's losing power). I'm constantly having to switch USB ports.

Dell Inspiron 1440
Dual Boot (Windows 7x64Bit/Windows XPx64Bit)

Any help would be appreciated.

Thanks.
__________________

distopia1986 is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2011, 04:34 PM   #2
Fully Optimized
 
~Darkseeker~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Welwyn Garden City, United Kingdom
Posts: 2,494
Default Re: Odd problems.

when you say 'black box', do you mean a CMD window kind of box?

although this wouldn't explain the box, or the intermittent USBs, Windows taking longer to boot from cold, but not as long on a restart would indicate a dying CMOS battery.
__________________
EVGA SLI Micro Z68 // Intel i5-2500k @ 4.4GHz // 8GB Corsair Vengeance 1866MHz // Overclocked ASUS GTX 660 Ti // Corsair Carbide SPEC-03 // Kingston Hyper-X 120GB // 2TB WD Green + 500GB WD Black
#JC4PM
~Darkseeker~ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0