Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-02-2011, 08:35 AM   #1
In Runtime
tj107us's Avatar
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 332
Default NEED Drivers!!

Hey guys, i need drivers for a IOMega Zip Drive 100. Ive looked on google and downloaded what i thought was a good driver and it screwed up my Partition table and my computer wouldnt boot. So if you know any driver that work please let me know. I'm running windows 7 64-bit and the ccomputer that had it installed was running W98. I cant use the computer it was installed in because the HDD in that computer fried!!

i forgot to mensiton that im using a USB to IDE/SATA cable adapter.

thanks for any help you may have!!

Intel Core I7 930 OCed to 3.5Ghz
ASUS P6X58D-E Motherboard
(3x4Gb) of Kingston 1333Mhz RAM
Corsair 950 Watt PSU
Corsair H70 Cooler
ATI (AMD) 5770 GPU
WD 1Tb black HDD
WD 500Gb black HDD
All in a Cooler Master HAF 932 Case
tj107us is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2011, 08:09 AM   #2
Baseband Member
Join Date: Apr 2011
Posts: 40
Default Re: NEED Drivers!!

no idea!
arm23 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0