Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-04-2006, 09:57 PM   #1
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Mcafee...................

Hello i need help,my parents computer has Mcafee virus protection with firewall abnd all the features,but,The computer loads winxp fine but when it has loaded you cant touch the computer for about 2 minutes,otherwise ittl crash or nothing will run here are the specs


2.6 Ghz
512 MB Ram
80 Gb hdd


How do i fix this?????
__________________

__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 10:22 PM   #2
Daemon Poster
 
Toby's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,028
Send a message via MSN to Toby Send a message via Yahoo to Toby
Default Re: Mcafee...................

That's Mcaffe for you...

Seriously though, try a fresh reinstall of Mcafee and see how it goes. Even before reinstalling it, do a scan for Spyware/Malware/Viruses.
__________________

__________________
Dell Inspiron 9400 Notebook 120GB 5400RPM SATA HDD, 500GB 7200RPM SATA External HDD, DVD+-RW, DVD+-RW External, Mobile Intel Calistoga i945PM, Intel Core 2 Duo 2.0 GhZ, 2GB DDR2-667MhZ Dual Channel SDRAM, Nvidia GeForce GO 7900 GS 256MB Single-Pipe.
TinyXP Rev05, PerfectDisk, TuneUp Utilities, Window Washer, Nod32, Bo-Clean, SuperAntiSpyware Pro, Spyware Blaster, Comodo Firewall Pro.
Toby is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 10:31 PM   #3
Fully Optimized
 
Bahawolf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United States
Posts: 2,604
Default Re: Mcafee...................

You can try disabling everything from your start up...

Go into Start>Run>Msconfig...
Click the Startup tab, and select Disable All.
Bahawolf is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 11:57 PM   #4
Beta Member
 
KrazyKarl's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Default Re: Mcafee...................

I had a problem like that on my laptop. It would download everything and run fine until I went to restart the computer. I would try starting it back up, and bang, dead. I reinstalled it and then it worked fine. I also had to disable the virus scan to get it to work before I realized. Hope that helps.

Karl
KrazyKarl is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0