Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-20-2015, 01:35 PM   #1
Baseband Member
 
foxleybob's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: england
Posts: 23
Default Malwarebytes problem?

I have Malwarebytes pro, and it keeps scanning the PC every few mins or so.
It's only just started doing this in the last couple of weeks.
Any ideas please?

Hope this is the correct forum, couldn't find a security forum.
__________________

foxleybob is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2015, 02:05 PM   #2
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: Malwarebytes problem?

It's either seeing something or the time between scans has been messed with. I'm leaning toward the time between scans has been messed with.
HOWEVER
It would not hurt to do a deep virus scan. ComboFix is a very good romp and stomp, take no prisoners type of scanner. ComboFix Download
__________________

setishock is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2015, 03:10 PM   #3
Fully Optimized
 
Draygoes's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: United States
Posts: 1,653
Default Re: Malwarebytes problem?

Combofix has gotten better over the years, so I cannot disagree with Setishock. However, it should be made a note of that we are not responsible for anything negitive that comes out of our advice.
You may wish to check your scan settings for MBAM though, because that still doesnt seem right, even with a serious infection. It really should not react that way.
__________________
Will have a youtube channel up soon. Link will be here if I remember.
Draygoes is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2015, 08:56 PM   #4
Baseband Member
 
foxleybob's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: england
Posts: 23
Default Re: Malwarebytes problem?

Thanks guys.
So...I go into settings > automated scheduling > ADD > Then click on Daily
Unfortunately it still scans every 1/4 hour or so
Have I done something wrong or missed anything do you think?

Sorry if I'm being dumb here.
foxleybob is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0