Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-22-2010, 07:25 AM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 40
Default Just got my computer repaired - Winxp, no sound from the speakers.

I just got my computer repaired and i seem to get sound from my cpu if the speaker wire is half way in. I dont understand how
could sound come out of the cpu and it sounds so crappy. So i plugged the wire fully through and no sound is coming from the speakers.
I checked Device manager and nothing wrong there. I also checked control panel - audio devices, SoundMAX Digital Audio is also working.
I have no idea what's going on, i could ask the person who repaired but i cant at this moment and i really want to fix this asap.
__________________

Computer123 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 08:34 PM   #2
Baseband Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 36
Default Re: Just got my computer repaired - Winxp, no sound from the speakers.

maybe they never plug in the sound harness good when they were messing around with it
azns13 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0