Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-18-2009, 10:13 PM   #1
In Runtime
 
CGfreak102's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 475
Default Issues running Crysis Warhead

So i have finished off most of my system, just got some extra parts to get and such will come later after hunting season is over.

Just installed Crysis Warhead on to my system and on the first mission after i kill the guys on the bridge where the hummer crashes. The game freezes up and then Windows tells me there was an issue with my driver and it needed to be reset. Running the game with no AA, 1280x1024, graphic settings are set to gamer, get normaly 25-40FPS in the game so far. Re installed the drivers twice, not sure what to do next cause im still getting issues.

The driver version that i am running is: 8.16.11.9107.

Also tried downloading the driver directly from EVGA and NVIDIA and it says it does not detect any hardware that it supports. or it tells me that i am using the 64-bit version and i need the 32-bit, which is odd since i run Win7 64-bit.

Any suggestions?
__________________

__________________
Core I7 920 OC'ed to 3.0Ghz, 6GB G.skill DDR3 1333, Intel DX58SO, 500GB seagate 7200RPM + 320GB seagate, EVGA 9800GTX+ , 600W PSU.
CGfreak102 is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2009, 11:11 PM   #2
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: Issues running Crysis Warhead

'Bout time you got that Installed Tim.

Try using the Vista x64 drivers. The architecture is almost identical and I've had better luck with them than I did with the ones designed for 7.
__________________

__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2009, 11:49 PM   #3
In Runtime
 
CGfreak102's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 475
Default Re: Issues running Crysis Warhead

Ok re installed with that driver, and also lowered settings to mainstream. So far i havent had that issue re-occure. And yea i figured i should get it since i have quit WoW and have a good system that can handle it. cant wait for my SLI GTX 260's
__________________
Core I7 920 OC'ed to 3.0Ghz, 6GB G.skill DDR3 1333, Intel DX58SO, 500GB seagate 7200RPM + 320GB seagate, EVGA 9800GTX+ , 600W PSU.
CGfreak102 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0