Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-17-2008, 08:42 AM   #1
Daemon Poster
 
Jason8284's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 535
Default Installing Windows

Well now I got a new prob, it wont install windows. When I try to install, it says Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation.

I have 3 hdd's and installing vista 64-bit. Any suggestions?
__________________

__________________
(My Computer) Antec900 Case, E8400 OC'd @ 3.83GHz, TuniqTower 120, 4GB 6400 DDR2 850MHz (Corsair XMS2), EVGA 9800GTX Superclocked 770/2300, 620W Corsair PSU, x2 WD500GB RAID 0, WD250GB, EVGA 680i SLI Mobo, Vista Home Premium 64Bit
Jason8284 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 08:45 AM   #2
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Installing Windows

Ahh,Off the motherboard striaght into a new problem!

Ok,Go into your BIOS And make sure it see's the Hardrives there.Are the drives formatted?
__________________

__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 08:46 AM   #3
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: Installing Windows

-moved to operating systems-
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 08:49 AM   #4
Daemon Poster
 
Jason8284's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 535
Default Re: Installing Windows

yes all 3 hdd's show up in the bios
__________________
(My Computer) Antec900 Case, E8400 OC'd @ 3.83GHz, TuniqTower 120, 4GB 6400 DDR2 850MHz (Corsair XMS2), EVGA 9800GTX Superclocked 770/2300, 620W Corsair PSU, x2 WD500GB RAID 0, WD250GB, EVGA 680i SLI Mobo, Vista Home Premium 64Bit
Jason8284 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 08:52 AM   #5
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Installing Windows

Ok,Are they all Formatted? Download the GParted Live disc and burn it:

http://gparted.sourceforge.net/

Format all the drive in NTFS And see if you can then install windows.
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 08:55 AM   #6
Daemon Poster
 
Jason8284's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 535
Default Re: Installing Windows

i got it to worked after i setup my raid on the 2 drives, ty
__________________

__________________
(My Computer) Antec900 Case, E8400 OC'd @ 3.83GHz, TuniqTower 120, 4GB 6400 DDR2 850MHz (Corsair XMS2), EVGA 9800GTX Superclocked 770/2300, 620W Corsair PSU, x2 WD500GB RAID 0, WD250GB, EVGA 680i SLI Mobo, Vista Home Premium 64Bit
Jason8284 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0