Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-14-2007, 07:37 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 17
Talking Help(again) pls

When I trying to run some movie/video on WMP or Winamp , the computer goes veeery slow(it lates about 2 min for loading ctr alt del :P with 1GB RAM) and it lags a lot, but this only happens with movies/videos because when I running music it opens normally.
Also when I unrar files in Documents Folders(Music,Images) the file desapearse and I cant see it(Its not visible also for Windows search), and when I try to urar it for second time it asks me if I want to replace file - but there isnt any file(visible)
How can I solution that , help please
__________________

FERW48 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 08:08 PM   #2
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Help(again) pls

What are your full system specs?? Either post the computer model (i.e. Gateway GT5028) or tell us what the parts are.
__________________

__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 12:52 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 17
Default Re: Help(again) pls

Pentium 4 CPU 2.66 GHZ
1GB RAM
XFX Geforce 6200
Motherboard Biostar P4 series P4M800-M4
HDD MAXTOR 80GB and MAXTOR STM 250GB

And this happened when I installed Windows on MAXTOR STM , I aslo changed graphic card
FERW48 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 01:23 PM   #4
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: Help(again) pls

update gfx drivers for the video problem, the rar i have no idea...
__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 08:55 PM   #5
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 17
Default Re: Help(again) pls

I already have the latest drivers , may be the problem in windows?
FERW48 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2007, 02:23 PM   #6
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Help(again) pls

Have you scanned for viruses, spyware etc. Run hijackthis and post the log. Is your OS upto date with the latest service packs etc?
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2007, 02:45 PM   #7
Fully Optimized
 
blackjack's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,945
Send a message via MSN to blackjack
Default Re: Help(again) pls

Have you checked your destination folder in winrar to check where it is sending the folder, try changing it to send it to you desktop and see if the files have gone there after unzipped, as or wmp running slowy ,have you got alot of big programmes on your hard drive that is slowing you computer down i.e. other movies or games?
blackjack is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2007, 02:48 PM   #8
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Help(again) pls

could be a hard drive prob , cos playing vids would need to load a lot of file from hdd yet playin music wouldnt , also extracting with winrar would also slow hdd down , try a disk defrag and how much free space ya got


how big are the vid files ,cos b4 i have had a comp crash when trying to load 1gb or 2gb vid files , plus how big is the extraction and does it still complete
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2007, 09:32 AM   #9
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 17
Default Re: Help(again) pls

no viruses or spyware , and i have 200GB of space and videos are very small and I alredy did that of chek errors and I'll try to defrag
FERW48 is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2007, 11:46 AM   #10
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 17
Default Re: Help(again) pls

I reinstalled the windows and all videos anf films was going good until I installed the update and directx , now I can open the film with winamp but I see all black(I already installed all codecs) and with media player it doesnt loads
...Now I understand why a lot of people hate windows...
__________________

FERW48 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0