Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Closed Thread
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-05-2007, 10:19 AM   #1
Fully Optimized
mikee286's Avatar
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,123
Default glitchy video playback in vista

I just upgraded to vista home premium and whenever play a video the picture gets glitchy and sometimes cuts out but the sound keeps going. The videos play a little bit better in basic ui but theres still noticable glitches.

Help much appreciated.

EDIT: forgit i already posted this in other forum sorry

AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline  
Old 02-05-2007, 11:55 AM   #2
Golden Master
freestyler105's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: glitchy video playback in vista

I think someone should lock this, he's already got a thread about it here:

mike, just post in the other thread.

C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline  
Old 02-05-2007, 12:10 PM   #3
Golden Master
Brookfield's Avatar
Join Date: Apr 2005
Posts: 10,056
Default Re: glitchy video playback in vista

Thread locked.
Brookfield is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 01:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0