Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-06-2010, 08:57 PM   #1
Solid State Member
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Default Duel Boot Problem I deleted wrong file Now What?

Hi everyone, I duel boot with Winxp home preimium on one HD and Vista home premium on its own HD. My problem started when I inadvertenly deleted "Management Engine Interface" file. I have grafics on the Motherboard and with this file gone the computer can't support the display setting. I get this error message when I try to boot into vista "Video mode not supported" I tried booting off of vista installaton disk but no luck. My xp is working just fine. I found the MEI file on intels web page and downloaded it to a CD and during the boot when it ask if you have a CD with the files put it in now, but it don't recognize it. So does anyone have any ideas what I can do to solve this problem? Thanks inadvance


Winxp home edition SP3/ windows vista home premium (duel boot)
Intel MB DG33FBC LGA 775 retail
CPU Dual Core Intel P E2180 Allendale 2.0GHz retail
Crucial Memory 2GB (1x2) DDR2 667 Dual channel
Seagate 160GB sata harddrive (Winxp home premium
WD 160GB sata harddrive (win vista)
Cooler Master 460 power supply
Lite-ON 20x sata DVD Burner with Lightscribe retail
Standard floppy drive
bwise1 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 01:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0