Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-25-2010, 04:12 AM   #1
Fully Optimized
~Darkseeker~'s Avatar
Join Date: Jan 2010
Location: Hertfordshire, United Kingdom
Posts: 2,433
Thumbs down Driver Woes.

just put XP back on my laptop. i just started a course where i use mostly XP (MCSE/MCSA 2003) so i figured it would be better to use XP for it than Win7. Maybe flawed logic but i havent used XP in a while so i guess i want to familiarise myself with it once more. anyway, HP (because this is originally a Vista laptop) have caned all drivers and support for XP on this model (Presario CQ60-430SA) and im having real issues getting drivers for the various hardware i have.

biggest issue as it stands is my sound drivers, Windows cant even pick up a sound device (eventhough i know its there and works, since it worked fine on Vista and Seven) and when i tried to run the Conexant SmAudio 112 driver installer it refused to install because it couldnt find the device either. any suggestions? forgive me if this is a stupid question, ive been happily tapping on Seven for so long ive forgotten how to do this junk

the installer copies files, but when it tried to install, i get:

EVGA SLI Micro Z68 // Intel i5-2500k // 8GB Corsair Vengeance 1866MHz // Overclocked 2GB MSI R9 270X // Corsair Carbide SPEC-03 // Kingston Hyper-X 120GB // 2TB WD Green + 500GB WD Black
~Darkseeker~ is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0