Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-14-2011, 10:29 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Default Device driver was not successfully installed

Hello,

Everytime my computer starts up I get a message in the bottom right corner of my desktop saying installing device drivers, even though I haven't connected a device to the laptop. After a couple of minutes it comes back with another message saying: Device driver was not successfully installed. And it gives this report


This slows down my start up considerably and I have no idea what it's on about. I would be grateful of any help anyone could offer.

p.s
I am using a Compaq Presario CQ56 laptop running windows 7.
__________________

flashandmisty is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2011, 10:45 AM   #2
Daemon Poster
 
Dngrsone's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: 'Murica
Posts: 951
Default Re: Device driver was not successfully installed

Do you have anything plugged into a USB port? Does the laptop have a card-reader or PC-Card slot? If so, then one of those devices may be causing a problem. You may try installing the proper driver manually as well-- go to the manufacturer's website and see if you can determine which driver you require and install it manually.
__________________

__________________
Civility, Substance, Subtlety, Style: Success
Dngrsone is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2011, 06:42 AM   #3
Beta Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Default Re: Device driver was not successfully installed

Nothing's plugged into any USB port. Also I have tried looking for the drivers manually but I haven't been able to find anything that works. Does nobody recognise this problem?#

Cheers
flashandmisty is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2011, 06:21 PM   #4
..m.0,0.m..
Site Team
 
iPwn's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: USA
Posts: 3,870
Default Re: Device driver was not successfully installed

I would guess that the issue is with the motherboard drivers. What make and model is your laptop?
__________________
Me: You'd think as the dominant species we wouldn't be so effing stupid.
J: We're just intelligent enough to be completely effing stupid.
iPwn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0