Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-03-2011, 05:21 AM   #1
Fully Optimized
 
~Darkseeker~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Welwyn Garden City, United Kingdom
Posts: 2,494
Default Calling WoW nerds...

Okay, So on my first proper day off in weeks I get a stupid problem with my TV PC. All set up over the weekend, all day yesterday installing and updating WoW... Played it last night on fair settings (pretty old PC, was really pleased with the fps i was getting, about 55-60 in dungeons) was great, loving teh WoW...

until;

I log in this morning, queue up and enter as tank... charge the first mob and bam... 1fps and occasional audio sticking... and then complete crash and non responsive. Thought maybe it was a random one-off thing So i log back in, still in same instance, charge the second mob and the same thing happens.

D: what do?
__________________

__________________
EVGA SLI Micro Z68 // Intel i5-2500k @ 4.4GHz // 8GB Corsair Vengeance 1866MHz // Overclocked ASUS GTX 660 Ti // Corsair Carbide SPEC-03 // Kingston Hyper-X 120GB // 2TB WD Green + 500GB WD Black
#JC4PM
~Darkseeker~ is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2011, 05:41 AM   #2
Fully Optimized
 
cavemangrinder's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 1,540
Default Re: Calling WoW nerds...

Your computer doesnt have enough mana

Have you tried lowering to the lowest possible settings to see if it still happens? If so, maybe its a problem with the realm (server) being glitchy, perhaps due to a new patch?
__________________

cavemangrinder is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2011, 12:56 PM   #3
Fully Optimized
 
~Darkseeker~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Welwyn Garden City, United Kingdom
Posts: 2,494
Default Re: Calling WoW nerds...

Never mind I found out what it was, when i copied my old addon files across It had a massively out of date version of Recount (like, mid-WOTLK sorta time) so when I attacked anything, instead of recording the damage done to the mobs it just crashed out lol
__________________
EVGA SLI Micro Z68 // Intel i5-2500k @ 4.4GHz // 8GB Corsair Vengeance 1866MHz // Overclocked ASUS GTX 660 Ti // Corsair Carbide SPEC-03 // Kingston Hyper-X 120GB // 2TB WD Green + 500GB WD Black
#JC4PM
~Darkseeker~ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0