Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-16-2013, 10:17 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Romania
Posts: 2
Default Bios problem

Hello guys,i`ve updated my bios from the official motherboard webpage.Then i`ve reset to defaults all option in bios(bad choice),and now i have a black screen until windows starts.Windows is running normaly.I`ve tried to enter bios again but can`t see anyting,black screen again.what should i do? thankyou.
__________________

santeaioan is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 11:08 AM   #2
Daemon Poster
 
*= WildCat =*'s Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: England
Posts: 1,247
Default Re: Bios problem

Hi santeaioan

Try rebooting your BIOS (take the little round battery out of your motherboard for say 5mins then put it back ... then try your PC
__________________

__________________
Core i7 3770K, Gigabyte GA-Z77P-D3, Coolermaster Hyper 212 EVO, Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3, ASUS GeForce GTX 650 Ti, Corsair Series CX750w, Intel 320 Series SSD, WD Caviar Black 1TB, Pioneer BDR-207DBK 12x Blu Ray/DVD, Black Night Case, Saitek & Razer, Windows 7 Pro SP1 x64, ZA Antivirus + Firewall
*= WildCat =* is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2013, 02:59 AM   #3
Beta Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Romania
Posts: 2
Default Re: Bios problem

Nothing changed.
santeaioan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0