Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-27-2011, 09:36 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
Default Autocad install

Every time my Norton's starts up my AutoCad installer starts up. The thing is I have erased what I thought was all of AutoCad. When I go into remove programs it does not show up. When I go to install it it says it is already installed. can anyone tell me what is causing this?
__________________

Arangel is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2011, 06:14 PM   #2
Daemon Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 624
Default Re: Autocad install

it's probably a left over registry entry. run a registry cleaner. or find it manually
__________________

__________________
Asus M4A88T-M/USB3<>PhenomII X4 965e<>Asus ENGTX460
Seagate 320GB/1TB<>Win7 Ulti 64Bit<>Antec900
SyncMaster 2220WM<>HyperX 16gb<>Cooler Master 600W
detox is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2011, 03:05 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
Default Re: Autocad install

Thanks for the reply unfortunately this did not work. I ran the registry cleaner and it cleaned a LOT! but when I started up norton's again the installer started again.
Arangel is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0