Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-18-2007, 01:46 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 12
Default Appearance problem...

I've recently had a problem with the visual styling on windows xp, i seem to have aquired some sort of windows xp/classic theme. On the start menu images are not shown next to the username and when i log into the desktop i have to use a classic style thingy window. Also the ctrl + alt + del function is classic . Can anyone help please? Thanks in advance
__________________

Breaker3D is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2007, 02:05 PM   #2
Daemon Poster
 
Starr's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 926
Send a message via AIM to Starr Send a message via MSN to Starr
Default Re: Appearance problem...

Did you go into the display properties to see if someone accidentally switched the theme from Windows XP to Windows Classic?
__________________

__________________
AMD Athlon 64 3200+ Venice Core, MSI K8N Neo-4, 2x 512 Corsair Dual Channel, Nvidia Geforce fx 6600 256MB, 160GB HardDrive

Windows Vista Business Edition

"There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't."
Starr is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2007, 02:49 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 12
Default Re: Appearance problem...

Yeah, i've even tried changing it back but without luck..
Breaker3D is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2007, 03:02 PM   #4
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Appearance problem...

When did this start happening, are you connected to a network or anything?
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2007, 03:34 PM   #5
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 12
Default Re: Appearance problem...

Im not sure, i recently rebooted the computer because it was completely messed up. All was fine until i connected to our network yeah, could be why. Don't know how to go about fixing it though
Breaker3D is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2007, 04:40 PM   #6
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Appearance problem...

If your connected to a domain, then the windows welcome screen is disabled by default so its probably to do with that. Otherwise it could be a group policy setting. What happens if you remove it from the network and boot into the system with a local account?
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2007, 04:49 PM   #7
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 12
Default Re: Appearance problem...

Not sure what you mean sorry, remove what?
Breaker3D is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2007, 04:50 PM   #8
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Appearance problem...

You just said in your other post that you have connected to your network, so i said to remove it from your network and see what happens.
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2007, 04:51 PM   #9
Daemon Poster
 
Starr's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 926
Send a message via AIM to Starr Send a message via MSN to Starr
Default Re: Appearance problem...

He means to disconnect from the network and boot the machine without getting to the domain (ie. office or school network). Some school or office networks will have you in a group that can disable the XP type stuff and make it look like Windows Classic.
__________________
AMD Athlon 64 3200+ Venice Core, MSI K8N Neo-4, 2x 512 Corsair Dual Channel, Nvidia Geforce fx 6600 256MB, 160GB HardDrive

Windows Vista Business Edition

"There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't."
Starr is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2007, 09:50 AM   #10
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 12
Default Re: Appearance problem...

Nah it didn't work but I think I've found out what i wanted to know. Thanks for your help
__________________

Breaker3D is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0