Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-31-2014, 09:24 AM   #1
Beta Member
Join Date: Dec 2013
Location: ontario
Posts: 3
Default AlienWare, Sound not working

Hey guys!

I have an AlienWare, I have had it for about id say 5 months now, and recently it has been bugging up with the sound! it happened about a month ago that when I turned it on that the speaker had a Red X over it saying no device was installed. From there I installed drivers and updated all the drivers, restarted and it worked.
But the other day I turned on my computer and for about 2 mins while start up it had the X over the speaker. BUT it went away. This morning I turn on my computer and I get it back and will not go away!

I don't get it the drivers were installed and everything was fixed but now it gives me this bs!

I also notice that JAVA updater keeps popping up even though I download the damn update. I do not get this! I am trying to fix my computer but can not figure out what is going wrong!?!?!

Thanks for the help when further contuined!

personaltrainer22 is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2014, 11:26 AM   #2
In Runtime
Mossiac's Avatar
Join Date: Jan 2013
Location: UK
Posts: 357
Default Re: AlienWare, Sound not working

Hmm try removing the drivers and java. Reboot. And reinstall everything. Then maybe reboot again.

It's possible (though unlikely for a PC that young) that your HDD has some bad sectors on it.


Sent from my GT-I9505 using Computer Forums mobile app
OS: Windows 7 64-bit Case: Commander MS-I
Mother Board: GA-880GM-UD2H CPU: AMD PhenomII X4 965 3.4GHz(Stock) RAM: 16GB GPU: GeForce GTX 550 Ti
Mossiac is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 02:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0