Go Back   Computer Forums > General Computing > Software and Operating Systems
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-30-2011, 11:41 PM   #1
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Active Directory issue

This is the point where I give up.

Okay, I'm setting up AD at home, in order to keep up with my knowledge and for a project. Now, the problem is that I can't get the dang Roaming Profiles on.

When I right-click my user (Marc-Andre) and go to the Profile tab, I enter this in the profile path:
\\ServerAD\Profiles\Marc-Andre

In the Home folder area, I've tried the Local path (C:\Profiles\Marc-Andre) or connecting a drive to the PC (Z:\ as \\ServerAD\Profiles\Marc-Andre).

I was told to have full control on both the share and the local security, so I did.

Problem is; I am always getting a Temp Profile, and no matter what I do, it doesn't get away. I tried gpupdate and even gpupdate /force, but no go. Restarted BOTH PC and Server, and still no change.


What am I doing wrong? (Looking through Google searches didn't help at all)
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2011, 04:00 PM   #2
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Active Directory issue

UPDATE: Only my laptop and the AD server will load the profile. The laptop takes forever though.

Got any inputs?
lhuser is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0