Go Back   Computer Forums > Social Networking | Instant Messaging | Communications
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-18-2010, 02:02 AM   #11
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 15
Default Re: Web cam problems - crazy

After laptop format, I installed Windows Vista as earlier I had Windows XP.. But Since then I am suffering webcam problem which was not before. Pic on my display window appear black while the person at another end is able to see my pic.
Why this problem occurs every time? Please if anyone knows help me.
__________________

martin12 is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2010, 08:40 PM   #12
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default Re: Web cam problems - crazy

Ok folks, here's where we're at..............
My Interrnet provider came out and installed a new antena (sic) outside the house, ran a new style cable inside the house, and installed an upgraded version of the radio receiver in the house as well. No charge to me. Not sure if that's how they just do things or if it's because I've been just a little more than irate over the situation and threatened to get another provider.
Result.........Upload and download speeds increased dramatically!
I had speeds in the 100's to 300's and now am running in the 700's to 800's.
Hopefully this will help the web cam situation.
Boz
__________________

Bozwell is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2010, 06:59 PM   #13
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default Re: Web cam problems - crazy

Well, the speed is up and helped considerably but it's still "stuttering" on the audio and video. That is how it's going on Logitech Vid.
As far as Skype ...........as soon as I click on the video test, my system crashes, shuts down and goes into restart mode.

This is really starting to suuuuuuuuuck!
Bozwell is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2010, 11:43 AM   #14
Fully Optimized
 
eslfish's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,604
Send a message via AIM to eslfish Send a message via MSN to eslfish Send a message via Yahoo to eslfish
Default Re: Web cam problems - crazy

Well did you reinstall the web cam driver? Sounds like it could be a problem with your processor? But I wouldn't call it that because the web cam doesn't use any thing to process...hardly at all.
__________________

__________________
XFIRE: Lindmando STEAM: Lindmando
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
4094MB RAM 500 GB HD ATI Radeon™ HD 5850 8800 GT
Windows 7 64-bit Ultimate
eslfish is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0