Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-25-2007, 01:47 PM   #11
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Youtube

Youtubes working fine for me
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 01:51 PM   #12
Fully Optimized
 
joe pic's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,527
Send a message via AIM to joe pic Send a message via MSN to joe pic Send a message via Yahoo to joe pic
Default Re: Youtube

it's fine now.
__________________

__________________
"I Don't like to repeat successes. I like to move on to other things." - Walt Disney
Proud Chrome OS Pilot Program participant
www.twovisionaries.com
joe pic is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 05:31 PM   #13
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Youtube

since I registered I can't search for videos without it timing out. If I logout I'm fine which is weird
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 11:06 PM   #14
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Youtube

they do matience on the servers all the time, but i doubt they would do it then. anyways works for me now.

@David
i can search for videos just fine while logged on
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2007, 10:48 AM   #15
Daemon Poster
 
culexor's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,132
Send a message via AIM to culexor
Default Re: Youtube

works for me...must have been just been sat and sun
__________________
Desktop: Phenom II B50 3.1Ghz, 4GB DDR2 800, Gigabyte MA790X-UD4P, 2x 1TB RAID0, GTX 460 1GB, OCZ 600W, ABS Black Pearl

Laptop: i5 430M 2.26Ghz, 4GB DDR3 1066, 500GB WD Blue, Mobility Radeon HD 5650 1GB (discrete)
culexor is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2007, 05:21 PM   #16
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Youtube

Quote:
Originally Posted by Rudster816 View Post
they do matience on the servers all the time, but i doubt they would do it then. anyways works for me now.

@David
i can search for videos just fine while logged on
its weird, since I've logged out I can search fine
__________________

__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0