Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-11-2007, 12:07 PM   #1
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default For you guys with a TNT2 16MB card

I bought HL2 and BF2 during last week. Nonetheless, BF2 wasn't working, but HL2, wow! It did play around 20FPS, but it actually worked! Just one thing, as soon as it loads another scene or mess with option, it will crash. Sucks, because I'm stuck with it until I get my 8500GT (Was it GT or GTS?)
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 05:10 PM   #2
Fully Optimized
 
Bahawolf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United States
Posts: 2,604
Default Re: For you guys with a TNT2 16MB card

I can't believe HL2 worked.. wow.
__________________

Bahawolf is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 05:13 PM   #3
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: For you guys with a TNT2 16MB card

Wow thats amazing
I used to have a TNT 2 M64 32MB great card lol
but now i have it no more
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 05:14 PM   #4
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: For you guys with a TNT2 16MB card

tnt2 8mb ftw
__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 05:15 PM   #5
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: For you guys with a TNT2 16MB card

nah ati rage pro xl 8MB ftw i have one of them in a cupboard afaik
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 05:17 PM   #6
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: For you guys with a TNT2 16MB card

lol
__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 05:23 PM   #7
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: For you guys with a TNT2 16MB card

I have 3 of those. but one isn't in a comp becuase that mobo didn't have an agp.... they are pretty good cards.
__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 11:22 PM   #8
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: For you guys with a TNT2 16MB card

I'm looking at the Model 64s eh. Not the more powerful models. It's slow, but god, it's got power for an old card. I ought to try one of my Matrox card. The only one I got left is a POS 4MB, that displays scanlines. All others are AGP 1X.
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 11:26 PM   #9
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: For you guys with a TNT2 16MB card

tell me when you get your 8500GT, i want to know how good it does on HL2 and BF2, it will definately play them, im just curious how high of settings.
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 12:25 AM   #10
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: For you guys with a TNT2 16MB card

my grandmas computer has the 32mb version of the tnt2

plays half life 2 decently i must say...
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0