Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-11-2007, 04:08 PM   #1
Golden Master
 
DJ-CHRIS's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 5,203
Send a message via AIM to DJ-CHRIS Send a message via MSN to DJ-CHRIS Send a message via Yahoo to DJ-CHRIS
Default YAY job as a network engineer

So yesterday it was finalized. In feburary for coop, I will be a Network Engineer for the IT team of a medical research department (Mainly drug trials) in a hospital. It's great at my age to have such a great position, and even be trusted around this infomation..
__________________

DJ-CHRIS is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 04:22 PM   #2
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: YAY job as a network engineer

cool i wanna ask a quick question cos im young (16) and i am thinking of training to be a computer/network engineer what qualifacations do you have or need to have to do any of theese
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 04:23 PM   #3
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: YAY job as a network engineer

Wow, thats a great job to start with. BEst of luck with it
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 05:41 PM   #4
Fully Optimized
 
troy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 2,410
Default Re: YAY job as a network engineer

that sounds like a really cool job. You sure know a heck of a lot about network stuff and I think you realyl deserve that job. Congrats!
__________________
Desktop: Dell Dimension E510, 2.5GB RAM, Intel P4 3.0GHZ, 250GB HDD, Windows Vista Premium. Might not be the best, but the old girl is still running good.
troy is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 06:24 PM   #5
In Runtime
 
jibber's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 259
Default Re: YAY job as a network engineer

good luck with that
jibber is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 06:29 PM   #6
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: YAY job as a network engineer

Best of luck, you deserve it, very clever guy.
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 06:30 PM   #7
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: YAY job as a network engineer

Sweet dude thats awesome good luck
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 07:05 PM   #8
Golden Master
 
DJ-CHRIS's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 5,203
Send a message via AIM to DJ-CHRIS Send a message via MSN to DJ-CHRIS Send a message via Yahoo to DJ-CHRIS
Default Re: YAY job as a network engineer

Quote:
Originally Posted by muz379
cool i wanna ask a quick question cos im young (16) and i am thinking of training to be a computer/network engineer what qualifacations do you have or need to have to do any of theese
I don't have any qualifications but I have experience and 2 great letters of reference from doing the work I have done. Typically they would be looking for mainly CCNA and MCSE for this kind of work however (for basic stuff).

And this is a coop not a job as well, i wish it was a job.
DJ-CHRIS is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 07:12 PM   #9
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: YAY job as a network engineer

I hope a BTEC at C grade is enough for a network admin job! As it is what I want to do
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 09:24 PM   #10
Daemon Poster
 
kjman87's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 806
Send a message via AIM to kjman87
Default Re: YAY job as a network engineer

Quote:
Originally Posted by DJ-CHRIS
And this is a coop not a job as well, i wish it was a job.
COOP is great, I am currently working with a company that develops Line amps for Telephone system, you guys ever here of FIOS by Verizon, yep they work with that, Motorola or Scientific Atlanta cable boxes...yep that too....

you get soo much expierence doing COOP and you get great networking out of it too
my job: I actually help to develop and implement test systems and do engineering test board layouts and test programs and stuff...I also do some bench testing for them...playing with >$1mill worth of equiptment is crazy...

GOOD LUCK MAN!!!
__________________

__________________
New Desktop: Core i7 860, EVGA P55 SLI, 2x PNY GTX260s in SLI, Antec Quattro 1kW PSU,4GB XMS3 DDR3-1600, Antec 300 Case, 2xSeagate 500GB, 1TB Samsung
Old Desktop: Intel E8400, Seagate 7200.11 500GB HDD, 320GB WD, 250GB Seagate, Asus 9800GTX+,4GB Corsair Ballistix, Asus P5Q Pro, Antec 500W PSU, 2 19" WS
Laptop: HP dv4-1155se
Car~07 Mazda 3s 5spd 2.3L: Simota CAI, Borla Cat-Back, Cat Delete, Lower Engine Mount, 1.5" Drop...and more...haha
kjman87 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0