Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-17-2007, 09:00 PM   #1
Fully Optimized
 
Juice's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,946
Send a message via AIM to Juice Send a message via MSN to Juice
Default Wow WTF Microsoft

So today I update my GPU drivers and I get a thing saying that I have changed too much hardware and I need to type in a new key by 3 days? WTF is this shit! I changed my video card that's the only freaking thing since i built the comp that I have changed. WTF man. I have to dish out another one of my small amount of remaining XP keys just because I changed my video card. Damn a key costs more then the freaking video card its so fucking dope
__________________

__________________
Juice
P4 2.4GHz, 1.5Gb, 40Gb.
PowerBook G4 867MHz, 1Gb, 60Gb.
Juice is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2007, 09:53 PM   #2
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: Wow WTF Microsoft

Updating the drivers shouldn't have affected the hash numbers. Nor just changing one item. Is it possible some one else has the key you're using?
__________________

setishock is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2007, 09:56 PM   #3
Fully Optimized
 
Juice's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,946
Send a message via AIM to Juice Send a message via MSN to Juice
Default Re: Wow WTF Microsoft

Nope, I never shared it. Bought it and it has been in a safe place the whole time.
__________________
Juice
P4 2.4GHz, 1.5Gb, 40Gb.
PowerBook G4 867MHz, 1Gb, 60Gb.
Juice is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2007, 09:58 PM   #4
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Wow WTF Microsoft

You don't need a new key. You'll just need to activate XP. You can either do it online or over the phone.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2007, 10:22 PM   #5
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Wow WTF Microsoft

Call them, they should fix that for you.
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2007, 11:49 PM   #6
Fully Optimized
 
Jesusfrk611's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: US
Posts: 2,193
Default Re: Wow WTF Microsoft

I overclocked my system a lot, then booted into my account and it said I needed to reactivate XP. I just reactivated my current key, didn't have to input a new one.
Jesusfrk611 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2007, 09:18 AM   #7
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Wow WTF Microsoft

It's a reactivation you need, not a new key. Personally though...drivers shouldn't of make that happen. I had an entire new system and I transfered my HDD. It didn't even prompt me to do so...and I have everything but the HDD upgraded.
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2007, 01:07 PM   #8
Fully Optimized
 
Juice's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,946
Send a message via AIM to Juice Send a message via MSN to Juice
Default Re: Wow WTF Microsoft

I did reenter the key and it said the amount of times the key can be used has been exceded
__________________
Juice
P4 2.4GHz, 1.5Gb, 40Gb.
PowerBook G4 867MHz, 1Gb, 60Gb.
Juice is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2007, 01:10 PM   #9
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Wow WTF Microsoft

You need to call up the toll free number. You will get an activation code on your screen that you will then enter into the phone to get a new activation key. It's quite painless and only takes about 5 or 6 minutes on the phone. best of all, it costs you absolutely nothing. I've had to do this many times with my XP systems.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2007, 03:14 PM   #10
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: Wow WTF Microsoft

QFT, painless to do but a pain in the butt to have to do.

Vista is as bad if not worse I'm informed, oh yay
__________________

__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0