Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-10-2008, 04:59 PM   #11
Golden Master
 
DJ-CHRIS's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 5,203
Send a message via AIM to DJ-CHRIS Send a message via MSN to DJ-CHRIS Send a message via Yahoo to DJ-CHRIS
Default Re: wow pwnage internet speed

Quote:
Originally Posted by Steemax View Post
I'm jealous.. takes me a year to load up a single page on my schools connection, I did a speed test and it had like 20 down but 400 up... WTF mann, my school doesnt even upload anything whats the point of having that. Really frustrating wheN I try to load Computerforums.org... plus CF is the onlything that isn't blocked by websense... EVEN yahoo.com is blocked.. not to mention If i search for anything politics it blocks it.
The download speed appears as that because far far more people are sharing the download, and nobody is using the upload. These tests don't show your connection speed, but simply how fast your connection can run in the circumstances.
__________________

DJ-CHRIS is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 05:01 PM   #12
Daemon Poster
 
Steemax's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 590
Send a message via AIM to Steemax Send a message via MSN to Steemax Send a message via Yahoo to Steemax
Default Re: wow pwnage internet speed

Quote:
Originally Posted by DJ-CHRIS View Post
The download speed appears as that because far far more people are sharing the download, and nobody is using the upload. These tests don't show your connection speed, but simply how fast your connection can run in the circumstances.
That explains alot.. =( but stupid websense is my worst enemy... just about every website is blocked except for the school site and IC3 Certification site.. .and CF...
__________________

__________________
| Intel Core i7 4770K | Nvidia GTX 770OC | Samsung EVO 500GB SSD | Carbide 400R | Corsair Vengeance 16gb DDR3 | Corsair 750TXV2 PSU | Corsair Hydro 100i | Gigabyte Z87 Mobo |
Steemax is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 05:04 PM   #13
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: wow pwnage internet speed

Quote:
Originally Posted by Steemax View Post
That explains alot.. =( but stupid websense is my worst enemy... just about every website is blocked except for the school site and IC3 Certification site.. .and CF...

cantstopme.org i think... or is it cantstopme.net? use it to get thru the blocks
its cantstopme.com but its not working currently
__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 05:09 PM   #14
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: wow pwnage internet speed

25M aint bad!
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 05:40 PM   #15
Daemon Poster
 
Steemax's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 590
Send a message via AIM to Steemax Send a message via MSN to Steemax Send a message via Yahoo to Steemax
Default Re: wow pwnage internet speed

Quote:
Originally Posted by spywarebanisher View Post
cantstopme.org i think... or is it cantstopme.net? use it to get thru the blocks
its cantstopme.com but its not working currently
Ah ok but if it has the word "Proxy" written anywhere in the website.. it'll block it unfortunetly...
__________________
| Intel Core i7 4770K | Nvidia GTX 770OC | Samsung EVO 500GB SSD | Carbide 400R | Corsair Vengeance 16gb DDR3 | Corsair 750TXV2 PSU | Corsair Hydro 100i | Gigabyte Z87 Mobo |
Steemax is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 05:49 PM   #16
Fully Optimized
 
Jesusfrk611's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: US
Posts: 2,193
Default Re: wow pwnage internet speed

My school has just about everything blocked. People just find new proxies when they block other proxies though... We got an ok connection at my school for how many computers we have in the school. Plus the ISP is about a mile away from the school... Network was down this morning because the internet site blocker thing malfunctioned and took the network and just about every system with it. We could log on and get on some of the network, but we couldn't open a single program on the LOCAL HDD... We got some moronic network techs or something... So I wanted to get something accomplished in class today, but nothing would open at all except windows explorer, and errors just kept popping up on the screen...

Here's a glitch that came up on my comp a couple times... Wish it was true, it's actually 200Mbps realistically.
Jesusfrk611 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 05:49 PM   #17
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: wow pwnage internet speed

the college my brother goes to was getting over 3 megabytes a second when downloading some file he wanted from microsoft.
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 07:40 PM   #18
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: wow pwnage internet speed

Quote:
Originally Posted by Jesusfrk611 View Post
Here's a glitch that came up on my comp a couple times... Wish it was true, it's actually 200Mbps realistically.
yea thats normal...your computer's ethernet supports upto 1 gigabit...

your connection is probably under 10 megabits
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 10:37 PM   #19
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: wow pwnage internet speed

I think we get about 3mbs down at ours. When I download stuff every once in a while, I can get up to 300 sometimes, but I think I did a speed test and got 3000 or so, but maybe it was more like 1500. But it works fairly well.
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 10:38 PM   #20
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: wow pwnage internet speed

Quote:
Originally Posted by superman22x View Post
I think we get about 3mbs down at ours. When I download stuff every once in a while, I can get up to 300 sometimes, but I think I did a speed test and got 3000 or so, but maybe it was more like 1500. But it works fairly well.
put units in your numbers because i have no clue what your talking about

300 what? 3000 what? 1500 what?
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0