Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-18-2007, 06:03 AM   #1
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default This would save so many arguments

2 wway tv , you can watch 2 channels at the same time on one tv , amazing ,look i wonder how long before this is standard and if they make pc monitor versions no mopre need for 2 monitors to run dual monitors
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2007, 06:07 AM   #2
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: This would save so many arguments

That's cool, won't be cheap though..

Shame you have to use headphones, because I hate doing that with TV's.
__________________

joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2007, 06:08 AM   #3
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: This would save so many arguments

yeah thats the only down side but i suppose it wouldnt work with speakers , you could use 2 game coonsoles at once , that would be some freaky stuff
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2007, 08:22 AM   #4
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: This would save so many arguments

ugh guys....we have picture in picture currently, meaning you can watch tv and play a console at the same time. or play two consoles.
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2007, 08:26 AM   #5
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: This would save so many arguments

Quote:
Originally Posted by muz379 View Post
yeah thats the only down side but i suppose it wouldnt work with speakers , you could use 2 game coonsoles at once , that would be some freaky stuff
as they say you could use directional speakers which work much like regular speakers but have a very narrow hearing angle. they work kind of like a flashlisht expect for sound
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2007, 08:27 AM   #6
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,153
Send a message via MSN to DannyBoy
Default Re: This would save so many arguments

That would annoy me if i moved to far and i keep seeing half of the other program..mg that would pee me off.
DannyBoy is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2007, 08:28 AM   #7
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,153
Send a message via MSN to DannyBoy
Default Re: This would save so many arguments

or you could just buy 2 TV's and 2 Sky box's
DannyBoy is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2007, 08:44 AM   #8
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: This would save so many arguments

Quote:
Originally Posted by ThePower View Post
or you could just buy 2 TV's and 2 Sky box's
probably will be cheaper than one of those things. and there really tiny
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2007, 08:45 AM   #9
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,153
Send a message via MSN to DannyBoy
Default Re: This would save so many arguments

Ye that's what i was thinking.
DannyBoy is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2007, 08:50 AM   #10
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: This would save so many arguments

Quote:
Originally Posted by ThePower View Post
or you could just buy 2 TV's and 2 Sky box's
greeat soloution to the problem , would prolly be a lopt cheaper than one o them as well
plus how would you record a tv prog on your dvd recorder then watch on a normal tv ???
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0