Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-22-2006, 07:12 PM   #21
BSOD
 
HRHunteRHR's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,730
Default Re: World's Largest Window's Error Message

haha!!!
__________________

HRHunteRHR is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2006, 08:10 AM   #22
Daemon Poster
 
Novartic_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to Novartic_ Send a message via Yahoo to Novartic_
Default Re: World's Largest Window's Error Message

He he, now we have to get london to do the same.
__________________

__________________
HomeSite: www. n-computers.co.uk, SupportForum: forum. n-computers.co.uk
Processor:AMD XP2600+ 2.00GHz.
Memory:1.5GB HD:80Gb, 40GB.
Video:800 x 600 in64KColors.
O/S:Windows XP Pro SP2 CRACKED. PLEASE DO NOT CHANGE MY SIG, IT HAS BEEN THE SAME FOR 2 YEARS SO LEAVE IT.
Novartic_ is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2006, 08:13 AM   #23
Daemon Poster
 
draconum's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,365
Send a message via AIM to draconum Send a message via MSN to draconum
Default Re: World's Largest Window's Error Message

Thats pretty funny.


Chris
__________________
My Computer:
Mother Board: MSI K8N Neo4 Platinum/SLI --- CPU: AMD Athlon 64 3200+
PSU: OCZ ModStream 520w ----------------- HD: Seagate Barracuda 200g
Video Card: XFX GeForce 6200 -------------- RAM: OCZ Value ram Dual Channel 256 x2
draconum is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2006, 08:31 AM   #24
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: World's Largest Window's Error Message

Wow, I would hate to get that one...
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 08:02 AM   #25
Daemon Poster
 
Novartic_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to Novartic_ Send a message via Yahoo to Novartic_
Default Re: World's Largest Window's Error Message

I know what, why dont we get a big sign like that and put it out side daves window at his house. Im shore he would love to see a error messege like that every morning when he gets up wont you dave. I could change the messege everyday for him if he likes as im only down the road and i pass near him on the way to work.
__________________
HomeSite: www. n-computers.co.uk, SupportForum: forum. n-computers.co.uk
Processor:AMD XP2600+ 2.00GHz.
Memory:1.5GB HD:80Gb, 40GB.
Video:800 x 600 in64KColors.
O/S:Windows XP Pro SP2 CRACKED. PLEASE DO NOT CHANGE MY SIG, IT HAS BEEN THE SAME FOR 2 YEARS SO LEAVE IT.
Novartic_ is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 12:32 PM   #26
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: World's Largest Window's Error Message

The ATM at the top of our road is always getting errors. Its so funny.
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2006, 04:49 AM   #27
Daemon Poster
 
Novartic_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to Novartic_ Send a message via Yahoo to Novartic_
Default Re: World's Largest Window's Error Message

HA HA HA HA, Quick poch it and put it outside daves.
__________________
HomeSite: www. n-computers.co.uk, SupportForum: forum. n-computers.co.uk
Processor:AMD XP2600+ 2.00GHz.
Memory:1.5GB HD:80Gb, 40GB.
Video:800 x 600 in64KColors.
O/S:Windows XP Pro SP2 CRACKED. PLEASE DO NOT CHANGE MY SIG, IT HAS BEEN THE SAME FOR 2 YEARS SO LEAVE IT.
Novartic_ is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2006, 05:27 AM   #28
Fully Optimized
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,438
Default Re: World's Largest Window's Error Message

Hahahah! that really is big.
__________________
Just A Guy With A Voice In His Head...
Charchris is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2006, 05:32 PM   #29
In Runtime
 
Zack_Wylde's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 309
Default Re: World's Largest Window's Error Message

I was in town once ... and a telephone box (which has internet access) had a BSoD on it ... and one in an Aeroport on the departures timetable ... you lot ever seen the video where Bill is displaying 98 and gets a BSoD?
Zack_Wylde is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2006, 05:34 PM   #30
BSOD
 
JustinMcG67's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,519
Send a message via AIM to JustinMcG67 Send a message via MSN to JustinMcG67 Send a message via Yahoo to JustinMcG67
Default Re: World's Largest Window's Error Message

Windows is just poorly built in my opinion. No wonder these things happen...you never see a linux OS doing that. And if you do, it was the person's fault, not the OS.
__________________

JustinMcG67 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0