Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-30-2008, 09:48 AM   #21
Daemon Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 878
Default Re: World of Warcraft

I heard a couple friends saying it was a couple gigs for their first time so would there be a few of those 600mb downloads at first?
__________________

Thrasher is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2008, 12:32 PM   #22
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: World of Warcraft

Quote:
Originally Posted by Thrasher View Post
I was actually about to create a similar thread until I saw this.

Does anybody here still play Warcraft 3? I stumbled onto it a couple weeks ago in a shop for half price which was $35 but I wish I got the Frozen Throne expansion cause it was $20 but I had to buy a new guitar lead instead...

I was born in '90 so I was too young for WarCraft 1 & 2 pretty much and #3 was a first for me but I'm really into the storyline now so it's making me think about playing WoW which is something I thought I'd never play. I would've thought I'd join the alliance because I like playing as humans but the other race I like is undead so I'd probably either be an undead warlock or warrior.

What file size were the patches, GlasseyeUK??
the patches are pretty big, the main updates are lke 3-400mb and the little updates are like 3 to 20mb
__________________

__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2008, 04:50 PM   #23
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: World of Warcraft

so big? it would be impossible to download those with mediocre internet without waiting for a very very long time.
__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2008, 07:21 PM   #24
Daemon Poster
 
sek3o1's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,150
Default Re: World of Warcraft

i ogt it with sat internet so i kno most people can get the patches
__________________
dell xps 700 pent d 3.8 ghz duel 7900 gtx
4gigs 800 ram
sony vaio core 2 duo t7600 radon mobility x1600
2 gigs of ram
sek3o1 is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2008, 05:20 AM   #25
Daemon Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 878
Default Re: World of Warcraft

Quote:
Originally Posted by spywarebanisher View Post
so big? it would be impossible to download those with mediocre internet without waiting for a very very long time.
yeah that is true, why don't they incorporate those patches into the latest CDs??

I have like 5200kps down so it wouldn't be a problem for me but it's kinda inconvenient using up that much hard drive space anyway cause I'm still on an older computer. Will try it in the future though.
Thrasher is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2008, 06:35 AM   #26
Daemon Poster
 
GlasseyeUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,208
Send a message via MSN to GlasseyeUK
Default Re: World of Warcraft

The first patch I downloaded was more then 600megs, it took nearly 4hrs...at speeds of 90kbs the rest were smaller taking less then a few seconds.....

I have to say that I am completely addicted to this game, have even booked some time off work next week to catch up with a couple of my mates....got to level 8 now....haha

Ok yes I am completely sad.............say goodbye girlfriend!!! (j/k)

The problem, is you think.....just one more level, or just one more quest...........before you know it, 3hrs is gone......
__________________
AMD Athlon 64, 2200 (11x200) 3700+,ASRock 939S56-M, SiS 756 AMD Hammer,NVIDIA GeForce 6600LE, 2048(DDR SDRAM), Maxtor 5A300J0 300GB 5400RPM, Ultra ATA/133)

Time tells all, but if the moment in time passes and you miss it, then you will remember it for ever!!
GlasseyeUK is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2008, 07:47 AM   #27
Daemon Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 878
Default Re: World of Warcraft

haha, I get that with WC3, the past 3 days I kept staying up til 6am and sleeping in til 4pm because I don't start school til next week and I'm working on this custom map I'm making. It's awesome, has a ridiculous number of units, something like 650 so far and it's Undead versus Humans... that and I'm still playing campaign...

Did you know about the World of Warcraft movie currently in development? I think WoW is set 4 years after WC3's expansion and this movie is set 1 year before WoW and from the alliance's perspective. It's budget is over $100mil and it's expected to be released in 2009.
Thrasher is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2008, 08:23 AM   #28
Daemon Poster
 
sek3o1's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,150
Default Re: World of Warcraft

ill sell someone the game world of warcraft 3 for 10 dollers plus shipping....if i can find it. i quit playing that after i beat it.
__________________
dell xps 700 pent d 3.8 ghz duel 7900 gtx
4gigs 800 ram
sony vaio core 2 duo t7600 radon mobility x1600
2 gigs of ram
sek3o1 is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2008, 03:56 PM   #29
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: World of Warcraft

Quote:
Originally Posted by sek3o1 View Post
ill sell someone the game world of warcraft 3 for 10 dollers plus shipping....if i can find it. i quit playing that after i beat it.
you could always start playing competitively.
__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2008, 10:18 AM   #30
Daemon Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 878
Default Re: World of Warcraft

Quote:
Originally Posted by spywarebanisher View Post
you could always start playing competitively.
Most certainly, all my friends can't remember the storyline or didn't play it much, they all use it for 'Defense of The Ancients' maps where as I'm really into the lore of Warcraft. I just lost in an Ebay auction on the expansion for a really good price!! oh well, I'm buying WoW soon but I have classes in a Multimedia certificate 3 course to focus on now, bad timing

I'm probably going to be either an Undead Warrior or a Blood Elf Warlock but I hear warriors are disadvantaged 1v1? I got alot to learn.

Has anyone else used the WC3 World Editor much? I'm still learning the basics of triggers but it's pretty fun stuff.
__________________

Thrasher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0